Cédric Cherain aan de leiding na lus 2

Geen Davy Vanneste meer in de wedstrijd, Cédric Cherain staat aan de leiding voor Vincent Verschueren en Gilles Pyck. Deze laatste is trouwens in serieus gevecht met Melissa Debackere, slechts 0,3s tussen de Fiesta en de Skoda.

Stefaan Stouf liet het potentieel zien van de Sierra op proef vier, een tweede tijd algemeen op slechts 2,1s van Cherain. Hij neemt hiermee de leiding over van Paul Lietaer.

Onze huisfotograaf Lorenz trotseert de regen en neemt ondertussen deze mooie foto’s voor de thuisblijvers!

Voorlopige stand

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws