Rally San Martino di Castrozza

Volgende week gaat in Italië de Rally San Martino di Castrozza door, een wedstrijd die ieder jaar garant staat voor een mooi deelnemersveld. En dit jaar is dit niet anders, ondanks de moeilijke tijden die we achter de rug hebben, en zeker ook in Italië, kan de organisatie rekenen op 136 wagens aan de start.


Acht WRC’s staan op de lijst waaronder één WRC plus, 23 R5 wagens, 2 Super 2000 en 10 Super 1600 bolides. Indrukwekkend te noemen dus. De officiële lijst is nog niet voor handen.
Hetzelfde moment gaat ook een historic wedstrijd door met daarin onder andere een Lancia Stratos 037, Lancia Delta, Fiat 131, Porsche, BMW, Opel Ascona en Kadet, Ford Sierra en Toyota Celica.


Foto credit: Eleven Graphix en Rally San Martino di Catrozza

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws