Sébastien Bedoret meteen de fout in, Davy Vanneste aan de leiding

Davy Vanneste aan de leiding na de eerste twee proeven van de Monteberg. Cédric Cherain volgt op 2s, Vincent Verschueren op 12,5s.

Voorlopige stand

Sébastien Bedoret moest op de eerste proef al de handdoek in de ring gooien na een schuiver. De proeven liggen er gevaarlijk glad bij na de overvloedige regen van deze nacht, dat mocht Sébastien Bedoret aan den lijve ondervinden op de proef van Dikkebus. Aan het gekende kapelletje ging het mis en de Skoda gleed de gracht in.

Bij de historics is het Stefaan Stouf die de leiding in handen heeft voor Paul Lietaer, een verschil van slechts 1,1s.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws