Cédric Cherain wint uitgeregende Monteberg Rally

De sorties en bijhorende opgaves waren niet bij te houden vandaag, reden hiervoor was uiteraard de vele regen die de wegen in schaatsbanen veranderde. Cédric Cherain hield het hoofd koel en nam de overwinning mee naar huis.

In de laatste ronde gebeurde er nog het een en ander wat een rechtstreekse impact had op de podiumplaatsen. Vincent Verschueren parkeerde de Polo in de gracht waardoor Melissa Debackere sterk tweede eindigde. Gilles Pyck moest opgeven met mechanische problemen waardoor Paul Lietaer nog de derde podiumplaats behaalde.

Respect voor Andy Lefevere die zijn Porsche op een knappe vierde plaast liet eindigen, en dit in helse omstandigheden. Steve Becaert sloot de top vijf af.

Einduitslag

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws