Hamilton wint in Spa

Lewis Hamilton heeft ook dit weekend weer getoond dat niemand anders dan hij opnieuw wereldkampioen zal worden. Hij reed van start tot finish aan de leiding en kwam geen enkele keer in gevaar. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas eindigde tweede, wat ook zijn startpositie was.

Max Verstappen kon geen vuist maken tegen beide Mercedes bolides en moest andermaal vrede nemen met plaats drie.

Carlos Sainz haalde de start niet door technische problemen.

Enige opschudding tijdens de race was de zware sortie van Antonio Giovinazzi in de Alfa Romeo, hierdoor ging ook George Russel van de baan na contact met een losgekomen wiel van de Alfa.

En Ferrari, het zwoegde verder…

Foto: Mercedes F1

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws