Indrukwekkend veld voor de Rally San Martino de Castrozza

Dit weekend berichten we jullie al over deze wedstrijd en daar zit uiteraard een reden achter, maar later hier meer over. Ondertussen is de startlijst bekend gemaakt en deze is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Met startnummer 1 op de deuren zien we Luca Rossetti in de Hyundai i20 R5.

Het R5 veld bestaat uit maar liefst 17 Skoda Fabia R5 wagens, 4 Hyundai i20 R5 wagens en 1 Volkswagen Polo R5. Daarnaast zien we ook WRC’s aan de start, 8 stuks: Corrado Fontana in een Hyundai new i20 WRC, Simone Miele en Luca Pedersoli beide in een Citroën DS3 WRC, Paolo Porro – Valter Gentilini en Gianluigi Niboli in een Ford Fiesta WRC en Luigi Fontana in een Hyundai i20 WRC. Giorgio De Tisi komt aan de start in de WRC+ klasse met een Ford Fiesta WRC.

De historics zijn even indrukwekkend: Antonio Fassina en Giorgio Costenaro in een Lancia Stratos, Maurizio Finati met de Lancia 037, Nicola Patuzzo in de Toyota Celica GT Four, Maurizio Pioner in de Lancia Delta Integrale,…

De volledige lijst kan je HIER bekijken.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws