RACB MCup bevestigen hun deelname aan de South Belgian Rally

Opnieuw goed nieuws uit het kamp van de RACB MCup. Nadat de organisatie hun deelname bevestigde voor de Aarova Rally op 10 oktober, kunnen we de leden van de MCup twee weken erna opnieuw aan het werk zien. Ditmaal in de gloednieuwe South Belgian Rally, georganiseerd door DG Sport.

“Direct mee op de kar springen noemen ze dat bij het RACB MCup bestuur. We zijn blij te mogen melden dat de South Belgian Rally ook in ons klassement zal worden opgenomen. Het klassement bestaat dus ondertussen uit de Haspengouw Rally , Aarova Rally , South Belgian Rally en Spa Rally. Zo kunnen we toch nog een mooie kalender aanbieden aan de deelnemers.” Klinkt het bij de organisatoren.

Hiermee krijgt de kalender van de MCup alsmaar meer vorm na de annuleringen van de ConXion Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally enkele weken geleden.

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws