Circuit Zolder heeft het eerste internationaal race-weekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt bijzonder goed gestoffeerd.

De topnummers zoals de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen aanwezig zijn tijdens het weekend.
Zo verwelkomt Circuit Zolder dit jaar de drie grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM in oktober.

WTCR zal tevens live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing zal te volgen zijn via livestream.

Een geöliede organisatie

Circuit Zolder hoopt in de mate van het mogelijke aan te knopen met de sfeervolle pre-corona-weekends. De voltallige organisatie staat er en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe er ook onder strikte voorwaarden kan geracet worden.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws