Een leerrijke ervaring voor Manuel Merlevede

“Het minste dat je kunt zeggen over de met modder bezaaide proeven die we voorgeschoteld kregen afgelopen zondag in de rally van de Monteberg is dat het voor ons een leerrijke ervaring was” reageert Manuel Merlevede.

“Al bij de verkenningen bleek dat dit parcours ging herschapen worden tot één vettige brij. Aangezien we nog nooit in dergelijke omstandigheden gereden hadden opteerden we om eerder rustig te starten en de kat wat uit de boom te kijken. Toch resulteerde dit in een 22ste plaats algemeen halfweg de rally.

Hier en daar werden de nota’s door co Thomas Cloet wat aangepast. Het vertrouwen kwam er meer en meer op de vettige wegen. Na 4×2 kp’s afgewerkt hebben, enkele spannende momenten en veel fun in de wagen konden we afklokken op een mooie 18e plaats algemeen en tweede R2 na de ongenaakbare Steven Dolfen. Chapeau hoe deze kerel de Peugeot bestuurd!

Volgende rally voor ons word de Hemicuda rally te Koekelare waar we ons verder zullen voorbereiden voor de grote afspraak in Ieper! Grote dank aan het service team van Pevatec en Bjorn Claeys Racing voor de tips en tricks!

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws