Gewaagde elegantie: Lamborghini presenteert de Urus Graphite Capsule

De vier nieuwe matte kleuren voor het exterieur zijn trendy en toch subtiel, in wit Bianco Monocerus, zwart Nero Noctis en grijs Grigio Nimbus en Grigio Keres. De onderste delen van de auto rond de voor-, achter- en zijdrempels zijn allemaal afgewerkt in de matte carrosseriekleur. Er worden vier glanzende accentkleuren aangeboden, oranje Arancio Leonis en Arancio Dryope, geel Giallo Taurus en groen Verde Scandal, waarbij de kenmerkende lijnen van de Urus op de frontsplitter, portierinzetstukken en achterspoiler worden benadrukt en een gewaagd statement wordt gemaakt. De 23 ”Taigete-velgen, speciaal voor de Graphite Capsule, hebben ook de accentkleur, terwijl aan de achterkant de uitlaat is voorzien van een nieuwe, speciale zwarte chromen afwerking. De Urus Graphite Capsule tilt het potentieel voor maatwerk naar een hoger niveau met meer dan 16 verschillende kleurencombinaties om zelfs de meest veeleisende klanten te plezieren.

Het interieur benadrukt het elegante en stijlvolle karakter van de Urus Graphite Capsule, met een donkere, geanodiseerde aluminium afwerking op het dashboard en de deurpanelen, met nieuwe matte inzetstukken van koolstofvezel. De accentkleuren aan de buitenkant zijn overgenomen in het interieur van de Graphite Capsule Urus, waardoor de bekleding is verrijkt met de contrastkleur in de leren bekleding van de centrale tunnel, inzetstukken voor de stoelsteunen, Q-citura-stiksels en het geborduurde Lamborghini-logo op de hoofdsteunen.

De geventileerde Alcantara-stoelen zijn een exclusieve optie die alleen beschikbaar is op de Urus Graphite Capsule en de onlangs gelanceerde Pearl Capsule.

“De nieuwe Graphite Capsule onderschrijft de onnavolgbare veelzijdigheid van de Lamborghini Urus als de originele Super SUV: zijn kleur en vormgeving zijn even aanpasbaar en veelzijdig als zijn aanwezigheid in elke high-performance en lifestyle-omgeving.” zei Giovanni Perosino, Chief Commercial Officer van Automobili Lamborghini. “Het inherente ontwerp van de Lamborghini Urus, met het DNA van onze supersporterfgoed, leent zich voor vrijwel onbeperkte mogelijkheden om kleur en afwerking te personaliseren. De Urus Graphite Capsule is de nieuwste collectie die onze groeiende klantenkring de mogelijkheid biedt om hun individualiteit en manier van leven op hun Lamborghini te stempelen. “

De Urus Graphite Capsule is beschikbaar voor Urus modeljaar 2021.

Foto’s: Automobili Lamborghini

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Nieuwe Covid-maatregelen voor Hemicuda

Beperking aantal toeschouwers en toegang beperkt tot een specifieke publiekszone, dat zijn de voornaamste wijzigingen in het aangepaste veiligheidsprotocol voor de mensen...

Patrick Gaethofs: tevreden met het resultaat

Patrick Gaethofs en Johan Kerkhofs zijn vaste deelnemers aan het BRC-Critérium. Ook zij waren blij eindelijk nog eens het rallystuur in handen...

Jobfixers Belgian Rally Championship gaat verder

De promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship en RACB Sport bevestigen dat het Jobfixers Belgian Rally Championship 2020 gewoon verdergezet wordt...

Mads Østberg, in de South Belgium Rally met indrukwekkend startveld

De organisatie schreef op hun website volgende leuk nieuws: "Willen jullie nog meer ? Vandaag hebben we de inschrijving...

Vincent Vosse: “Deze Total 24 Hours of Spa zal in elk geval bijzonder zijn.”

De Total 24 Hours of Spa 2020 zal een wedstrijd als geen andere zijn, aangezien de race voor het eerst in zijn...

Racebrandstof, dat is een exclusief recept

De innige relatie bestaat al meer dan 20 jaar en – zeldzaam als we het over Francorchamps hebben – er is nog...

Gerelateerd nieuws