Deelnemersveld Aarova Rally krijgt vorm

Op 11 oktober gaat de volgende manche van het Belgisch rallykampioenschap door in de omgeving van Oudenaarde. Dat de honger bij velen er is om de pk’s los te laten op de kleine asfaltwegen is niet te ontkennen. Bewijs hiervan is de voorlopige deelnemerslijst, die we de komende dagen met jullie doorlopen.

We sommen voor jullie graag de R5 wagens al eens op, de teller in deze categorie staat nu op 19:

Skoda FabiaFord FiestaCitroën C3VW PoloHyundai i20
Cédric De CeccoChristophe DeveelschauwerKris PrincenHenri SchmelcherGrégoire Munster
Jean-Baptiste BroekaertJim Van Den HeuvelGuillaume de MeviusVincent Verschueren
Adrian FernemontBernd CasierDavy VannesteMeirion Evans
Niels ReynvoetJimmy D’Hondt
Pieter Tsjoen
Sébastien Bedoret
Frederic Miclotte
Jo Muylle

Alle voorlopige info en tickets: https://www.aarovarally.com/

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws