Wie anders dan Mercedes in Rusland

Neen, niet Lewis Hamilton deze keer maar zijn teamgenoot Valtteri Bottas won de Gand Prix dit weekend. Bottas ging bij de start meteen over Max Verstappen en drong daarna even aan bij Hamilton, de Brit kon echter de leiding behouden.

En toen kwam vreemd nieuws, Lewis Hamilton werd bestraft voor het uitproberen van een proefstart voor aanvang van de wedstrijd. Lewis begreep er niks van en vroeg via de boordradio in welk reglement dit dan wel staat dat dit niet mag. Hamilton moest vrede nemen met plaats drie.

In de strijd om de titel blijft Lewis Hamilton ruimschoots aan de leiding.

Uitslag

Foto: AMG Petronas Formula 1 Team

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws