Kurt Dujardyn: forfait in Ieper!

Enkele weken terug kondigden Kurt Dujardyn en Jeannick Breyne hun samenwerking aan wat de Renties Ypres Rally betreft. Met een Skoda Fabia R5 klaargestoomd door Bernard Munster wilden ze deze rally, meetellend voor het WRC, aansnijden als groot eerbetoon aan hun sinds dit jaar overleden vriend en ex-rallypiloot Philip Cracco.

Deze plannen moeten nu jammer genoeg worden opgeborgen. Jeannick Breyne: “Kurt heeft het professioneel te druk om zich tenvolle te kunnen voorbereiden op Ieper. Met spijt in het hart werd daarom beslist om forfait te geven voor deze klassieker.

Natuurlijk zou ik toch graag mijn 36e opeenvolgende deelname aan Ieper, als Ieperling, kunnen afwerken. Daarom een oproep naar piloten, zowel Belgen als buitenlanders, die nog op zoek zijn naar een co-piloot voor deze rally.

Het zou pijn doen moest ik van aan de zijlijn toekijken. Ik wil er hoe dan ook bij zijn als herinnering en eerbetoon aan Philip, waarmee ik de laatste seizoenen aan de start kwam in de kattenstad.”

Wie eventueel op de jarenlange ervaring van Jeannick wil rekenen voor de Renties Ypres Rally, kan hem altijd contacteren via mail jeannick.breyne@hotmail.com of via gsm 0468/13 15 00.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws