Bjorn Syx neemt handschoen op tegen Paul Lietaer

Ook Bjorn Syx en Ari Vanrobaeys zijn klaar om zondag de Aarova Rally in Oudenaarde aan te snijden.

Ari,die even out was, neemt nu terug de nota’s voor zich. Deze rally die nu voor de 5de keer georganiseerd wordt telt mee voor het Belgisch kampioenschap rally. Goed voor 10 klassement proeven tegen de klok!

Bjorn Syx: “Wij nemen zowel deel bij de historics als de M-cup klasse. Bij de historics zullen we wellicht de grootste tegenstand krijgen van Dirk Deveux ,die in de Haspengouw rally al bewees dat hij de snelste man was over een glibberig parcours met zijn krachtige Ford Sierra Cosworth 4X4.

Maar de grootste onderlinge strijd zal zeker worden gereden tussen ons en Paul Lietaer met de Opel Manta 400. Het is geleden van de Omloop Van Vlaanderen 2019 dat de BMW M3 en de Manta 400 in rechtstreeks duel stonden. Benieuwd wat dat zal geven.

Bij de M-cup nemen 11 serieuze BMW’s het tegen elkaar op, al missen we wel vaste waarden Franky Boulat en Patrick Diels.

Voor zondag zal onze BMW M3 als 24ste wagen over het parcours rijden net na de imposante Manta 400 van Paul.

See you on the stages!!!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws