Andy Lefevere: zware strijd tussen de Porsches

Komende zondag staat de Aarova Rally op het programma van Andy Lefevere, met zijn Porsche 997 GT3 krijgt hij binnen de GT klasse heel wat concurrentie.  

“Precies om die reden heb ik een Porsche gebouwd,” lacht de zaakvoerder van Yprauto. We zullen zondag met vier strijden, met ongeveer gelijkaardig materiaal en dat maakt het heel boeiend. Natuurlijk is het jammer dat het weer niet lijkt mee te zitten anders konden we in de algemene eindstand misschien ook een rol van betekenis spelen.”  

Andy Lefevere reed dit jaar nog maar enkel de Rally van de Monteberg en in heel moeilijke omstandigheden werd hij knap vierde en eerste Porsche. “Sinds ik de Porsche heb is het nog nooit droog geweest, dat is waar. Maar een pronostiek voor zondag is moeilijk, zowel Patrick Snijers, Gunther Monnens als Tim Van Parijs gaan hun vel duur verkopen.

We zien wel waar we uitkomen, maar het parcours rond Oudenaarde ligt me wel, we reden er al twee maal en wonnen steeds de historic, waaronder in 2016 tegen Paul Lietaer.”  

De oranje Porsche 997 GT3 van Andy Lefevere en copiloot Marc Noppe krijgt startnummer 19 voor de Aarova Rally.  

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws