Christophe Panis met Renault Clio in Oudenaarde

Oost-Vlaanderen telt maar weinig rallypiloten, maar die willen wel allemaal van de partij zijn op de enige Oost-Vlaamse wedstrijd van het seizoen: de Aarova Rally van Oudenaarde. Ook Christophe Panis is er opnieuw bij in Oudenaarde na twee jaar inactiviteit. De Eeklonaar stond toen nog aan de start van de rallysprint met een Volvo 240 Turbo, maar dit keer wordt opnieuw voor een voorwielaangedreven wagen gekozen: de nieuwe Renault Clio van Philcars.

“Het is fijn om er nog eens bij te zijn, zeker nu de wedstrijd meetelt voor het BK en drie proeven telt”, vertelt Christophe. “Natuurlijk zal het weer even wennen worden, ook en vooral aan de nieuwe wagen. Ik ben wel benieuwd wat die zal geven. Met onder andere Catelin en Pittellioen in gelijkaardige Clio’s beschikken we alvast over leuke referenties in het Criterium. In echt vuile weersomstandigheden heb ik nog maar zelden gereden, maar ik kijk er wel naar uit. We willen ons vooral amuseren, geen fouten maken en de finish bereiken. Een grote dank alvast aan onze sponsors Deltronics Chiptuning Ieper, Renault Uyttendaele Oudenaarde, De Pauw Gallery, Carrosserie Bram Martens en D&D Thuisverpleging.”

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan zondag met nummer 210 op de deuren van start in het RACB Rally Criterium. Volg het team via CELOPI Racing op Facebook en nu ook op Instagram via celopi_racing!

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws