Condrozrally geannuleerd

De gezondheidscrisis heeft het uiteindelijk gehaald van de vastberadenheid van de Royal Motor Club de Huy om de 47e editie van de Rally van de Condroz-Huy te organiseren. De terugval van de Covid 19 pandemie laat de RCMH geen andere keuze en na tal van vergaderingen met de betrokken autoriteiten was het annuleren van de rally nog de enige redelijke optie.

Gezondheid is primordiaal en gaat boven eender welke andere overweging. De Royal Motor Club de Huy heeft dan ook haar verantwoordelijkheid genomen door – met tegenzin – uiteindelijk te beslissen om haar favoriete wedstrijd niet te organiseren. We zullen hier sterker uitkomen, met nieuwe ideeën in 2021.

De RCMH wil alle autoriteiten bedanken, alsook de politiediensten en alle vrijwilligers van de club die alles in het werk hebben gesteld om deze wedstrijd toch te kunnen laten doorgaan. Alles was quasi klaar om een – uiteraard andere – maar interessante en spectaculaire versie van deze rally, die zo gesmaakt wordt door het publiek en de deelnemers, op poten te zetten. Maar uitstel is geen afstel!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws