Dani Sordo aan de leiding

Vier snelste tijden op zes zorgen ervoor dat de Spanjaard aan de leiding staat in Sardinië, hij heeft 17,4s voorsprong op de Ford rijder Teemu Suninen. Thierry Neuville kon opklimmen naar de derde plek en volgt op 35,2s, en dit met een voorsprong van 0,8s op Sébastien Ogier. De Fransman klaagde steen en been over zijn startpositie.

De WK-leider Elfyn Evans staat momenteel vierde terwijl Ott Tänak vrede moet nemen met plaats acht na technische problemen.

STAND

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws