Jo Muylle: debuut in de hoogste klasse

Jo Muylle staat te popelen van ongeduld om zondag de Aarova rally in en om Oudenaarde te kunnen aansnijden.

“Eindelijk is het zover, na maanden van het voorbereiding maken we komend weekend ons debuut in de koningsklasse van het Belgisch rallykampioenschap. Op de deelnemerslijst en tussen jeugdidolen als Patrick Snijers, Kris Princen en Pieter Tsjoen staat deze keer ook onze naam. Jo Muylle en Mathieu Vynckier met een Skoda Fabia R5 van SXM Competition. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, een beetje als een droom maar toch is het zondag zover.

Het wordt een heel delicate wedstrijd van een bijzonder hoog niveau tegen teams met bakken ervaring, maar dat schrikt ons zeker niet af. Zowel Mathieu als ikzelf zijn super gemotiveerd en zullen er alles aan doen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Progressie zal het woord van de dag worden. Ik hoop na een ’te’ lange rallypauze snel terug in het ritme te zitten en op het einde van de dag een duidelijke, positieve evolutie te zien in onze tijden.

We trachten een foutloze wedstrijd te rijden, en willen een maximaal aan ervaring opdoen in deze fantastische wagen. We willen onze partners en supporters plezieren met snelle doortochten en genieten van elke seconde. Onze partners, die ons, in deze uitdagende tijden, deze ongelooflijke kans bieden, kunnen we niet genoeg bedanken.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws