Thierry Neuville blijft derde

De eerste twee proeven zijn achter de rug voor vandaag en er is al een eerste opgave bij de WRC rijders, Kalle Rovanperä parkeerde de Toyota tegen twee bomen en opgave was meteen een feit. Beide heren zijn OK.

Thierry Neuville moest zijn derde plaats afgeven aan Ogier na proef zeven maar door het tijdsverlies van Suninen en een knappe derde tijd op proef acht is plaats drie terug in handen van Thierry en Nicolas. Het gevecht om plaats twee met de Fransman is boeiend te noemen, slechts 1,3s tussen beide heren.

Dani Sordo blijft leider en reed een snelste tijd op proef acht.

STAND

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws