Countdown naar ticketverkoop voor Hemicuda rally

Maandag 12 oktober start de organisatie van de Hemicudarally om 21:00 uur met de ticketverkoop. Dit kan alleen via een online registratie via de website. Voor elke klassementsproef zijn er maximum 400 tickets beschikbaar, de toeschouwers zullen een keuze moeten maken voor een ticket voor de KP Kortemark, Houthulst of Koekelare.

Tijdens de volledige wedstrijd gelden er zeer strikte covid maatregelen: de KP’s zijn verboden voor toeschouwers, met uitzondering van de Publiekszones. Er gelden specifieke covid-maatregelen: het dragen van een mondmasker is te allen tijde verplicht, social distancing regels (1,5 m.) dienen gerespecteerd te worden,… Alle details vind je in de algemene voorwaarden voor de aankoop van een ticket.

Tijdens de wedstrijd zal de overheid heel strenge controles uitvoeren. Wie zich op een plaats bevindt waar het publiek niet is toegelaten, riskeert een onmiddellijk te betalen GAS boete. Wees verstandig en breng de weinige rally’s die er dit jaar nog zullen zijn niet in gevaar !

DEELNEMERS
De deelnemerslijst wordt op woensdag 14 oktober om 22:00 uur gepubliceerd. Het wordt de moeite, volgens de organisatoren … !

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws