Ontknooping komt op de PowerStage

Sébastien Ogier reed zopas de snelste tijd op de voorlaatste proef, hij was 1.6s sneller dan Thierry Neuville en 6.9s sneller dan Dani Sordo. De top drie in het algemeen klassement ziet er als volgt uit: Sordo aan de leiding, voor Ogier met een voorsprong van 9.2s en op drie Neuville met een achterstand van 1,7s op Ogier.

Nog 6.89km om het podium door elkaar te schudden!

Voorlopige STAND

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws