Craig Breen deelt eerste tik uit in Oudenaarde

Op de tweede klassementsproef van de dag zette Craig Breen alvast orde op zaken. De Hyundai-rijder was liefst 15 tellen sneller dan Adrian Fernemont(Skoda) en Kris Princen(Citroën).

Op Maarkedal gingen de hemelsluizen ook goed open en dat uitte zich alvast weer in de nodige problemen. Vincent Verschueren bereikte de finish van de proef met flink wat schade aan de Volkswagen, maar hij kon zijn weg verder zetten. Minder goed verging het Pieter Tsjoen, die in het decor verdween.

Op de tabellen van KP1 staat nu ene Jason Mitchell aan de leiding, met meer dan een seconde voor op Breen. Nog even wachten of dit een foutje is in de berekening, of als effectief deze Engelsman voor de verrassing zal zorgen.

Tekst, info en foto: Margot Ureel.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws