Nieuwe maatregelen Covid-19 brengen onzekerheid

De situatie wat betreft Covid-19 is de laatste dagen volledig de verkeerde kant aan het uitgaan, meer en meer mensen worden besmet, ziekenhuisbedden raken stilaan volzet en de intensive zorgen raken in nood. Maatregelen drongen zich op, ook al willen we dat met zijn allen niet, helaas zijn ze nodig. En ze zijn deze avond dus ook genomen!

Dat bepaalde sectoren hard getroffen zijn moeten we jullie niet vertellen, maar wat met de sportevenementen? Daar is tot op heden geen duidelijkheid over, de komende dagen zou hier over gepraat worden en tegen eind volgende week zou er een besluit zijn.

Minder publiek, geen publiek…het kan helaas alle kanten op. Laat ons met zijn allen duimen dat de wedstrijden die dit jaar nog op de agenda staan kunnen doorgaan. Rally’s hebben droomaffiches, mensen steken er heel veel energie in om toch te kunnen organiseren…het zou zonde zijn om deze inspanningen verloren te zien gaan!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws