Komt Thierry Neuville ook nog?

Vorige week werden we in de Aarova Rally beloond met de komst van Hyundai rijder Craig Breen. Dat hij dit weekend ook aan de start zal staan in de South Belgian rally is geen verrassing. Maar gisterenavond sijpelde het nieuws binnen dat ook huidig titelverdediger in het World Rally Championship, Ott Tänak, de Belgische wegen zou komen verkennen tijdens de South Belgian Rally.

Foto met dank aan Hyundai Motorsport

Met Sébastien Ogier en Elfyn Evans aan de start in de Hemicuda Rally op zondag, en een duo aan Hyundai rijders in de South Belgian Rally op zaterdag, moeten we toch tweemaal met onze ogen knipperen om het te geloven. Maar deze deelnames hebben natuurlijk een reden. De Renties Ypres Rally Belgium geeft zijn eerste startschot over vijf weken. Een goed moment om alvast te wennen aan onze Belgische wegen. Het duel tussen de WRC-teams zal de fans een voorsmaakje geven voor wat komen gaat, maar ook de strijd tussen onze Belgische rijders zal dit weekend zeker voor die extra spanning zorgen.

Foto met dank aan Hyundai Motorsport

Maar toch missen we nog iemand, onze landgenoot Thierry Neuville blijft voorlopig in alle talen zwijgen. Maar is er een kans dat we hem zeer binnenkort nog aan het werk zullen zien, voor we met z’n allen richting de Westhoek trekken? We weten dat Neuville een voetje voor heeft qua ervaring in Ieper op de andere WRC-rijders, maar hoe mooi zou het niet zijn om de top vier van het World Rally Championship dit weekend in België al aan het werk te zien?

Foto met dank aan Hyundai Motorsport
Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws