Mads Østberg, in de South Belgium Rally met indrukwekkend startveld

De organisatie schreef op hun website volgende leuk nieuws:

“Willen jullie nog meer ? Vandaag hebben we de inschrijving ontvangen van … Mads Østberg met de Citroen C3 R5, de wagen die hij ook gebruikt in het Wereldkampioenschap! Magisch…”

Naast de wereldsterren Ott Tänak en Craig Breen en bovenstaande Noor krijgen we ondermeer ook volgende Belgische sterren aan de start:

Adrian Fernémont (Skoda Fabia R5), Sébastien Bedoret (Skoda Fabia R5), Kris Princen (Citroën C3 R5), Guillaume de Mévius (Citroën C3 R5), Cédric Cherain (Citroën C3 R5), Ghislain de Mévius (Skoda Fabia R5), Grégoire Munster (Hyundai i20 R5), Cédric De Cecco (Skoda Fabia R5), de Franse Sylvain Michel (met Lara Vanneste op de rechterstoel, Skoda Fabia R5), Niels Reynvoet (Skoda Fabia R5), Maxime Potty (Skoda Fabia R5), Henri Schmelcher (VW Polo GTI R5), Bernd Casier (Ford Fiesta R5 MK2), Gino Bux (Skoda Fabia R5), Harry Bouillon (Ford Fiesta R5) en Bastien Rouard (Skoda Fabia R5),

Neem daarbij de Rus Nikolay Gryazin, die ook in het WRC deelneemt met een officiële Hyundai i20 R5. Genoeg voor een topeditie volgens ons.

Een volledige voorbeschouwing volgt later deze week.

Foto: Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws