Sébastien Bedoret: “Aanvallen is het motto”

Er staan heel wat ŠKODA FABIA Rally2 Evo aan de start. Bij die bolides zal het exemplaar van het SXM-team zeker van nabij gevolgd worden. Sébastien Bedoret en Thomas Walbrecq, officiële vertegenwoordigers van ŠKODA België, vormen de bemanning. “Door een tiental dagen geleden de finish van de Aarova Rally te halen hebben we één van onze doelen bereikt”, stelt de 25-jarige rijder. “Op psychologisch vlak wist ik dat ik tijd nodig had om die pech die ons sinds de Condrozrally 2019 achtervolgt af te schudden. Over onze tijden in Oudenaarde waren we niet tevreden, maar ik ken de reden. Nu moge het duidelijk zijn dat we de South Belgian Rally met een volledig frisse kop kunnen aansnijden. Ik heb zin om aan te vallen, en we zullen er alles aan doen om voorin mee te strijden!”

“Gezien het startveld mag het duidelijk zijn dat een podiumplaats niet evident wordt”, lacht corijder Thomas Walbrecq. “Maar iedere zichzelf respecterende sporter houdt er van om het op te nemen tegen een hoogstaande concurrentie. Tijdens de Condrozrally van vorig jaar hebben we al bewezen dat we bij gelijke terreinkennis dicht in de buurt van die referentierijders kunnen komen. Voor ons was het belangrijk om in de Aarova Rally aan de finish te staan, na een zowel op het sportieve vlak als voor de hele maatschappij lastige periode. Ik merk dat Sébastien heel veel zin heeft om opnieuw alles te geven, en ik denk dat we in onze ŠKODA FABIA Rally2 Evo zullen kunnen genieten.”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws