Annulatie Belgian Autumn Races

De organisatoren van de VW Fun Cup powered by Hankook, de 2CV en C1 Racing Cup en de BGDC, kondigen met veel ontgoocheling aan dat de Belgian Autumn Races op het Circuit de Spa-Francorchamps, geprogrammeerd op 29, 30 oktober en 1 november, niet kunnen doorgaan.

Nathalie Maillet, directrice van het circuit de Spa-Francorchamps, heeft van de gouverneur van de provincie Luik de opdracht gekregen om deuren te sluiten vanaf maandagochtend 26 oktober tot en met 19 november. Jammer genoeg wil dat zeggen dat drie Belgische kampioenschappen volgende week niet naar het mooiste circuit ter wereld kunnen trekken. Een tegenslag voor de organisatoren, maar in het licht van de woedende Covid 19-pandemie moet gezondheid de prioriteit blijven.

De organisatoren van de VW Fun Cup powered by Hankook, de 2CV en C1 Racing Cup en de BGDC komen binnenkort met meer informatie over het einde van het seizoen 2020 en de veelbelovende plannen voor volgend jaar.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws