We wachten geduldig af …

Deze avond kwam de Vlaamse regering samen met als doel heel wat nieuwe maatregelen in het leven te roepen, zijnde bestaande maatregelen te verstrengen en dit alles om de COVID-19 pandemie zo spoedig mogelijk in te dijken.

Het enige waar we, naar onze bescheiden mening, klare wijn over kunnen schenken is dat er geen publiek toegelaten zal worden op sportevenementen die toch nog zouden doorgaan.

Of het financieel gezien dan nog haalbaar is om die evenementen te laten doorgaan is een beslissing die elke organisatie voor zichzelf dient te nemen natuurlijk. De redactie van RallyandRaces heeft besloten niet te beginnen speculeren welk event door zou gaan of welk geannuleerd zal worden. Het lijkt ons verstandig om de beslissingen van desbetreffende organisaties af te wachten.

Ondertussen gaat het ‘gewone’ leven zijn gangetje en dus gingen we, op veilige afstand en met mondmasker aan, een kijkje nemen op de test van Ott Tänak. Leuk detail, teamgenoot Thierry Neuville kwam even met de helikopter langs om te kijken hoe Ott het deed.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws