Covid scoort met forfaitcijfers…

De situatie is wat ze is, we zijn met z’n allen terecht gekomen in een soort van nachtmerrie. Heel even was er hoop na de eerste golf…

Plannen werden opnieuw gemaakt door organisaties om onze geliefkoosde sport opnieuw op de rails te krijgen. We gingen een schitterend najaar tegemoet met een opeenvolging van wedstrijden, zelfs het WRC stond gepland in ons klein Belgenlandje.
Een klein onzichtbaar virus heeft daar echter anders over beslist.

Wie er nu kampioen van België wordt … of wereldkampioen, maakt het nog uit?

De enige kampioenen zijn momenteel de mensen die vandaag en de komende weken dag in dag uit aan de slag zijn in de ziekenhuizen om alle patiënten de nodige zorgen te geven in uiterst moeilijke omstandigheden.

Laat ons met zijn allen focussen op het respecteren van de regels, zodat we volgend jaar terug kunnen genieten van autosport!

Hou het veilig iedereen

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws