Grand Prix Saoedi-Arabië op de kalender 2021

De F1-kalender van 2021 zal een gloednieuwe race in Saoedi-Arabië bevatten, waarbij de stad Jeddah in november 2021 de Grand Prix van Saoedi-Arabië zal organiseren. Het wordt niet alleen een stratenrace, de wedstrijd gaat ook nog eens door tijdens de nacht. De locatie op de oevers van de Rode Zee zullen in ieder geval een prachtig decor vormen om één van ’s werelds grootste competities te ontvangen.

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws