Voorlopige podiumplaats voor Grégoire Munster

Acht proeven stonden vandaag op de agenda in Hongarije,twee lussen van vier, goed voor een goeie 121km heel moeilijke proeven. Aan de leiding zien we Andreas Mikkelsen in de Skoda voor Craig Breen, de Noor heeft een voorsprong van 23.6s. Op de derde plaats zien we Grégoire Munster op 1m23 van de leider.

Aan de finish van proef acht liet Grégoire het volgende weten: “Ik had zopas het grootste moment van mijn leven. Ik ging voluit en door modder ging de wagen compleet dwars tussen bomen. Maar we hielden hem op de baan.”

Oliver Solberg viel terug naar plaats negen door twee lekke banden. Het duo Cracco-Vermeulen flirt met de top 20 terwijl we Amaury Molle terug vinden op plaats 36.

Voorlopige Stand

Foto: FIA ERC

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws