Ten Brinke – Colsoul winnen in Portugal

Bernhard Ten Brinke en Tom Colsoul hebben de doorweekte Baja Portalegre op hun naam geschreven en zijn hierdoor nog altijd kandidaat om het kampioenschap te winnen.

Het duo in de Toyota van Overdrive Racing stonden derde na dag 1 maar gingen tijdens de tweede dag vol in de aanval in uiterst moeilijke omstandigheden. Het evenement werd zelfs aangepast door de weersomstandigheden. Een tweede tijd op de laatste proef van 79 kilometer was voldoende voor de overwinning, dit met een voorsprong van 1min17 op hun concurrent Guillaume de Mevius.

U leest het goed, Guillaume de Mevius en Martijn Wydaeghe waren in Portugal eveneens van de partij in een Can Am Maverick X3 van het South Racing Team en eindigden knap tweede.

UITSLAG

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws