Lewis Hamilton voor de 7de keer wereldkampioen na spectaculaire race

De Brit Lewis Hamilton heeft het in uiterst moeilijke omstandigheden voor elkaar gekregen om zijn zevende titel veilig te stellen. Het circuit in Turkije was een schaatsbaan voor de F1-wagens en de pirouettes stapelden zich op. De Brit hield het hoofd koel en evenaart op meesterlijke wijze het record van Michael Schumacher.

De laatste bochten van de race zorgden nog voor spektakel voor plaatsen twee, drie en vier. Leclerc leek op weg naar de tweede plaats na een foutje van Perez, maar de Fransman ging daarna zelf nog in de fout en werd door Perez opnieuw ingehaald, maar ook door Vettel.

UITSLAG

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws