SpaItalia 2021 op zondag 13 juni


Bij het afsluiten van het jaar 2020, dat we allemaal liefst zo snel mogelijk vergeten, gaat DG Sport al verder met de organisatie van het volgende jaar, voornamelijk wat de evenementen op het Circuit van Spa-Francorchamps betreffen. En dus staat SpaItalia al op het programma en dit op zondag 13 juni. Een niet te missen evenement voor alle fans van Italiaanse auto’s en motoren.

SpaItalia 2021, een niet te missen afspraak aan het begin van de zomer, een ode aan La Dolce Vita, zal opnieuw alle ingrediënten bezitten die het succes vormden van de vorige edities. Circuitsessies, diverse parades, statische exposities, elegantiewedstrijden en animatie alom, staan al op het programma van dit populaire en gezellige evenement. De hoofdthema’s worden weldra bekend gemaakt.

De inschrijvingen voor SpaItalia gaan begin januari van start via de officiële website www.spaitalia.be. U hoeft alleen nog maar de datum van 13 juni in uw agenda te blokkeren en u voor te bereiden op een nieuw Italiaans feest op het Circuit van Spa-Francorchamps …

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws