Recap NWES-weekend Kroatië

Vorige week werden in Kroatië de vijfde en zesde ronde van de NASCAR Whelen Euro Series verreden op het circuit ‘Automotodrom Grobnik’, een weekend dat zoals reeds eerder meegedeeld, gedomineerd werd door zowel PK Carsport als Hendriks Motorsport.

PK Carsport pakt volle pot in Kroatië
Eerste seizoenszege voor Stienes Longin in Grobnik
Dylan Derdaele en Marc Goossens scoren punten

De actie van de vijfde en zesde ronde kan u aan de hand van onderstaande samenvattingen nog eens herbekijken.

Foto met dank aan NWES.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws