Romain Grosjean ontsnapt aan vuurzee

Ongelooflijke beelden net na de start in Bahrein, Romain Grosjean wordt aangetikt en knalt keihard de vangrails in. De wagen van het Haas team vat meteen vuur en breekt letterlijk in twee. Enkele seconden na de crash zag je Romain uit de vuurzee springen, ongelooflijke beelden. Grosjean werd afgevoerd maar kon zelf in de ambulance stappen mits ondersteuning.
Meteen rode vlag en heel veel blikken van ongeloof in de pits.

F1 2020 Bahrain Grand Prix: Race Highlights -head – YouTube

Foto: GEPA pictures/Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws