Sébastien Ogier World Rally Champion 2020

Na een beklijvend weekend in Monza is de nieuwe wereldkampioen 2020 gekend. Elfyn Evans ging het weekend in met een voorsprong van 14 punten, dit bleek helaas niet voldoende. Evans ging van de baan op zaterdag en zag zijn kansen op een eerste titel meteen verdwijnen. Hij was echter zo sportief om meteen zijn Franse teamgenoot te waarschuwen voor de valstrik die hem de titel kostte.

Maar dit alles doet niks af van de prestatie van Sébastien Ogier, die voor de zevende keer wereldkampioen werd, de eerste keer met Toyota. Een sterke prestatie van het ganse Toyota-team trouwens dit weekend, vooral de Japanner Katsuta Takamoto liet mooie tijden op de tabellen plaatsen. Later meer…

Félicitations Sébastien Ogier et Julien Ingrassia

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws