Nieuwe Porsche 911 GT3 zo goed als klaar

De nieuwe Porsche 911 GT3 Cup draait zijn laatste ronden incognito: de volgende raceauto dat bestemd is voor de Porsche Mobil 1 Supercup en geselecteerde nationale Carrera Cups krijgt zo het groene licht voor het seizoen 2021. Het is de eerste raceauto op basis van de huidige 911-generatie 992. De zevende generatie cupcar zal een grote geschiedenis moeten verder zetten: sinds zijn voorloper in 1990 heeft Porsche 4.251 exemplaren van de wereldwijd succesvolle cupracer gebouwd. Alleen al van zijn directe voorganger rolden 1.410 auto’s van de 911-assemblagelijn in Zuffenhausen: 673 voertuigen van de 991.1-generatie en 737 van de in 2017 gelanceerde 991.2-generatie. Technische specificaties en verdere informatie worden op 12 december bekend gemaakt.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws