De ŠKODA Virtual Tower, de digitale totaalbeleving voor de Salonperiode

Dit jaar organiseert ŠKODA een virtuele stand als alternatief voor het Salon van Brussel, dat werd afgelast om evidente redenen. Hiermee stelt het merk alles in het werk om op alle fronten (digitaal & fysiek) aanwezig te zijn met uitzonderlijke voorwaarden en interessante evenementen.

ŠKODA wil zijn klanten bij de start van het nieuwe jaar de beste voorwaarden bieden in de ŠKODA Virtual Tower, een virtuele Salonstand met als weblink virtual.skoda.be. Daar kan men alle modellen in detail bekijken, zowel het koetswerk als het interieur aan de hand van kwalitatieve 360°-beelden. Het is een innovatieve en interactieve online-ervaring in een unieke virtuele omgeving die toegankelijk is via smartphone, tablet of computer en 100% klantgericht is.

De ŠKODA Virtual Tower biedt de bezoekers van 8 tot 31 januari (van 8 tot 22 uur) een unieke online-ervaring met een team van specialisten die hun vragen live beantwoorden. Bezoekers worden er geadviseerd en begeleid via chat of videochat. Om met een expert te kunnen praten, moet u uiteraard een audiokanaal activeren op het gebruikte apparaat. Het staat bezoekers vrij om de camera al dan niet in te schakelen. Op deze manier geniet de bezoeker een persoonlijke ervaring op maat om zijn of haar voertuig te configureren.

De website biedt eveneens de mogelijkheid om meteen een proefrit met een voertuig te boeken of een persoonlijke kortingcheque te downloaden die je bij de dichtstbijzijnde verdeler kan gebruiken.

Het ŠKODA-verdelernet zal uiteraard klaarstaan om klanten in alle veiligheid te ontvangen, conform alle gezondheidsvoorschriften.

Op de benedenverdieping van de ŠKODA Virtual Tower kan men bovendien de 360°-expositie “125 jaar ŠKODA: From Past to Future” ontdekken die momenteel in AutoWorld Brussel wordt georganiseerd. Een unieke digitale reis in de rijke geschiedenis van ŠKODA als één van de oudste autoconstructeurs.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws