Ellende houdt niet op voor Sébastien Loeb

Yazeed Al Rajhi en Dirk Von Zitzewitz hebben de zevende etappe op hun naam geschreven, dit in de Overdrive Toyota. Stéphane Peterhansel eindigde tweede op 48s, zijn teamgenoot Carlos Sainz eindigde derde op 1min15. Nasser Al-Attiyah verloor op deze proef 2min48, waarvan 2min op zijn concurrent Peterhansel.

Terug drama voor Sébastien Loeb, 30 kilometer voor de finish staat de Fransman met zijn Hunter opnieuw aan de kant met mechanische problemen. Hij en Daniel zijn volop aan het sleutelen om het terug OK te krijgen. Het zit het Franse duo echt niet mee, hun teamgenoot Nani Roma blijkt dan weer gespaard te blijven van pech. De Spanjaard reed een tiende tijd op 22min53.

De top drie in het klassement verandert niet. Aan de leiding Stéphane Peterhansel, op twee Nasser Al-Attiyah op 7min53 en op drie Carlos Sainz op 41min06. De vierde plaats is in handen van Przygonski in de Toyota, Nani Roma sluit de top vijf af op 1u59. (stand)

Foto: A.S.O./F.Le Floc’h/DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws