Triest nieuws bereikt de organisatie van de Dakar Rally

Hubert Auriol is vandaag overleden aan hartfalen, “The African” werd slechts 68 jaar.

Hubert Auriol won de Dakar drie keer, eerst op een motorfiets (1981 en 1983) en vervolgens in een auto (1992), en was bijna een decennium lang race-directeur. Hij inspireerde generaties rijders en coureurs en is door de geschiedenis heen een belangrijke medewerker van de rally geweest.

Foto: A.S.O./C.Lopez

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws