Opnieuw podium voor PK Carsport

Na de sterke prestatie van vorige week in de 24H Dubai, met winst in de TC klasse, was het voor PK Carsport opnieuw feest in de 24H Series. Het trio Bert Longin / Peter Guelinckx / Stienes Longin brachten de PK Carsport BMW M2 CS Racing na een solide race naar een zesde plaats in de algemene stand. Het is vooral de bronzen plak in de TG klasse die het meest in het oog springt.

foto uit Press release Hankook 6H ABU DHABI

De overwinning in de TG klasse leek lange tijd te gaan naar het trio Ivo Breukers / Rik Breukers / Max Hanratty met de Red Camel-Jordans.nl CUPRA TCR. Zij hadden een ronde voorsprong genomen, maar in het laatste uur stopte de wagen ermee en moesten ze noodgedwongen parkeren in bocht 20. Hierdoor was de overwinning in de klasse uiteindelijk voor ST Racing BMW M4 GT4 van het duo Samantha Tan / Jon Miller. De algemene overwinning was met ruime voorsprong, 3 rondes, voor het trio Antares Au / Chris Froggatt / John Loggie met de Car Collection Motorsport Audi R8 LMS GT3 Evo.

foto uit Press release Hankook 6H ABU DHABI

Met zowel de 16e editie van de Hankook 24H Dubai als de niet-kampioenschapsrace Hankook 6H Abu Dhabi in de zak, richt de aandacht zich op de eerste Europese ronde van het seizoen. De Hankook 12H Mugello is er op 26-27 maart op het Autodromo Internazionale del Mugello. Een maand later reizen de deelnemers dan af naar het befaamde Circuit de Spa-Francorchamps voor de jaarlijkse Hankook 12H SPA op 23-24-25 april.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws