DF1 rekent op Simon Pilate voor de titel in EuroNascar 2

Een van de topteams in de Nascar Whelen EuroSeries, DF1 Racing, heeft Simon Pilate aangetrokken als rijder in de Euronascar 2. Doelstelling voor dit jaar is de titel en niks minder. Bij DF1 Racing gaat onze landgenoot wagen #66 delen met Patrick Lemarie die in de Euronascar Pro gaat rijden.

foto uit persbericht

Simon Pilate: “2020 was een succesvol seizoen. Het heeft me in staat gesteld om te leren van mijn mentoren Jacques Villeneuve en Patrick Lemarié. Dankzij hun waardevolle adviezen en de inzet van het team kon ik snel aan de auto wennen en meteen vanaf de eerste race presteren. Ik eindig het seizoen 2020 met 3 Rookie podiums en ben klaar om in 2021 voor de titel te strijden in EuroNascar 2.”

foto met dank aan DF1 Racing (facebook)

De eerste race in de Nascar Whelen EuroSeries 2021 is op 17 april op Circuit Ricardo Tormo in Valencia. Voor wie niet zo lang kan wachten, Simon Pilate rijdt vanaf 9 februari mee in de Euronascar Esport Series-kampioenschap. Alles te volgen op de sociale media van Simon Pilate.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws