Lewis tekent dan toch

De Brit Lewis Hamilton hield er de spanning in maar heeft dan toch getekend bij Mercedes voor het seizoen 2021 en enkel en alleen voor dit seizoen. Hoe het verder moet in 2022, dat zien we dan wel weer.

Lewis Hamilton: “Ik kijk er naar uit om mijn negende seizoen in te gaan met mijn Mercedes-teamgenoten. Ons team heeft samen ongelooflijke dingen bereikt en we kijken ernaar uit om verder te bouwen op ons succes, terwijl we continu op zoek zijn naar verbetering, zowel op als naast de baan. Ik ben even vastbesloten om de reis voort te zetten die we zijn begonnen om de autosport diverser te maken voor toekomstige generaties en ik ben dankbaar dat Mercedes mijn oproep om dit probleem aan te pakken buitengewoon gesteund heeft. Ik ben er trots op dat we die inspanning voortzetten dit jaar door een stichting op te richten die zich inzet voor diversiteit in de sport. Ik ben geïnspireerd door alles wat we samen kunnen bouwen en kan niet wachten om in maart weer de baan op te gaan.”

Foto: Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws