Autosportpiloot Nico Verdonck richt NV Academy op

NV Academy is het nieuwe internationaal georiënteerde coaching bedrijf van de gekende Brusselse piloot Nico Verdonck. Hij wil de rijders met een meer gedefinieerd doel begeleiden. Zo’n doel kan gaan van de 24 uur van Le Mans rijden tot efficiënter leren remmen om zo snellere rondetijden neer te zetten.

Verdonck heeft ook specifieke pakketten met doelen die regelmatig voorkomen. Die pakketten zijn Road to the Track, Road to the Race, Road to the Podium en Future Stars. Road to the Track dient om je eerste stappen te zetten op een circuit en je zo klaar te stomen naar de volgende stappen Road to the Race en Road to the Podium. Jonge talenten kunnen het pakket Future Stars volgen.

Voor meer informatie over NV-academy: www.nv-academy.com.

(Persbericht, foto en video met dank aan NV Academy)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws