BMW M2 CS voor EJ Automotive en DK Competition

EJ Automotive en DK Competition hebben de handen in elkaar geslagen en zetten dit seizoen 2021 al zeker één nagelnieuwe BMW M2 CS in. De beide structuren vullen elkaar perfect aan en mikken op zowel sprint als uithoudingswedstrijden met de gloednieuwe machine van het legendarische Duitse merk. De wagen kan in diverse nationale en internationale competities worden ingezet, met een volledige ondersteuning en uiterst moderne structuur.

EJ Automotive voorstellen hoeft niet meer. Het Limburgse team van Jurgen Evers was de voorbije seizoenen actief in de VW Fun Cup, maar bouwde zijn reputatie vooral op in de Fiesta Sprint Cup, met onder meer zeer mooie prestaties van de jonge Milan De Laet. Dit seizoen is het team op verschillende fronten actief.

Jurgen Evers: “De samenwerking met DK Competition is een bewuste keuze omdat we elkaar perfect aanvullen. DK Competition heeft voorlopig een schitterende nieuwe BMW M2 CS ter beschikking en zodra nodig kunnen zij beschikken over een tweede nieuwe BMW M2 CS en wij kunnen op maat technische en logistieke ondersteuning leveren, aangevuld met bijvoorbeeld PR of VIP-arrangementen. We hebben elkaar daarin gevonden en nu gaan we samen met rijders een mooi programma opstellen.”

We hebben het dan over wedstrijden in onze contreien, zoals de BMW M2 CS Racing Cup Benelux, de BMW M2 Cup van Dick Van Elk, de Supercar Challenge, het Belcar kampioenschap maar evengoed de 24H Series van Creventic of races in de nieuwe TC Series van SRO in Frankrijk. De BMW M2 CS Racing is een uiterst veelzijdige wagen die een zeer goed niveau haalt en bijzonder betrouwbaar is, getuige eerdere resultaten zoals in de 24 uur van Dubai begin dit seizoen. De wagen is ook perfect geschikt voor jonge rijders, professionele piloten of gentlemen drivers.”

Wie interesse heeft in een programma met EJ Automotive en DK Competition in de BMW M2 CS Racing kan contact opnemen met Jurgen Evers op het nummer +32 495 25 20 59 of via mail op jurgen@ejautomotive.be

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws