Rallysprokkels

De komende manche voor het World Rally Championship in Kroatië komt met rasse schreden dichterbij. Van 22 tot en met 25 april kunnen we terug actie verwachten op het allerhoogste niveau, wie wil kijken op welke proeven zal gevochten worden voor iedere seconde kan dat HIER. (Foto: WRC Kroatië Media)

Vincent Verstraete en Christophe Dewickere zullen dit jaar enkele wedstrijden rijden met een Ford Escort MKI BDG. De wagen werd opgebouwd door Mica Autosport. (Foto: FB Vincent Verstraete)

Vincent Verstraete

De nieuwe Renault Clio Rally4 is klaar om aan te treden in het FIA ERC nadat hij op 1 april werd gehomologeerd door de bevoegde instanties. De eerste leveringen kunnen opgestart worden van een wagen die resoluut gericht is op prestaties. Onder meer Stéphane Sarrazin, Bryan Bouffier, Jean-Sébastien Vigion en Manu Guigou werkten mee aan de ontwikkeling ervan.

Stefaan Prinzie voelde zijn nieuw rallywapen, de Renault Alpine GT, aan de tand en de onboard beelden spreken voor zich, je kan ze HIER bekijken.

De 68ste Rally Sanremo kan rekenen op een indrukwekkende deelnemerslijst, je kan deze HIER raadplegen. We zien ook enkele landgenoten aan de start verschijnen: Nicolas Gilsoul, Thierry Neuville, Martijn Wydaeghe, Maxime Potty en Dumont Loïc.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws