De Fun & Sun Trophy in Lédenon uitgesteld naar 13 en 14 november

Het circuit van Lédenon heeft Kronos Events op de hoogte gebracht dat de prefect van het departement Gard heeft beslist dat er tot het einde van de maand april geen enkele activiteit is toegelaten. Dat als gevolg van de huidige gezondheidsmaatregelen in Frankrijk. Er zit voor de VW Fun Cup powered by Hankook dus niets anders op dan de Fun & Sun Trophy te verplaatsen. Het goede nieuws is dat een nieuwe datum, 13 en 14 november, nu al vastligt. In die periode van het jaar zal de zon meer op de afspraak zijn dan in België.

Nog meer goed nieuws. Er zijn al meer dan 100 VW Fun Cups bevestigd voor het Franco Fun Festival op 7, 8 en 9 mei. Een prachtige wedstrijd in het vooruitzicht dus voor de Racekevers, op het circuit van Spa-Francorchamps.

(Persbericht en foto met dank aan Kronos Events)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws