Thierry Neuville aan de leiding in Sanremo

Na de eerste drie proeven staan Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe aan de leiding voor hun teamgenoten Ott Tänak en Järveoja Martin. Het verschil tussen beide heren bedraagt 8.3s. De Est kreeg 10s straftijd aan zijn broek wegens te vroeg starten op een proef.

Derde plaats is voor Pierre-Louis Loubet die een acherstand heeft van 21.1s op de leidende Hyundai, vierde plaats is voor Pedro eveneens in een Hyundai i20 WRC.

Bovenstaande is de stand bij de heren WRC, in de “normale” wedstrijd staat Fabio Andolfi aan de leiding met een voorsprong van een halve seconde op Andrea Crugnola. Giandomenico Basso staat derde op 1.2s, Craig Breen vierde op 3.6s. Oliver Solberg kwam aan de finish op drie wielen.

Stand WRC
Stand Sanremo Rally

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws